home
 
  Succesvol veranderen|Themaverdieping
Succesvol veranderen
Yours Advies adviseert, ondersteunt en implementeert verandertrajecten met expertise en praktische tools om deze succesvol af te ronden. Yours DVM hanteert het principe van Dynamisch Value Management: DVM. DVM onderscheidt zich binnen de veranderkunde door het accent te leggen op beleving en waarden binnen een organisatie. Dit zijn de factoren waardoor we iets echt anders gaan doen. Lees meer »
 
Coaching
Wil je meer uit je zelf halen, in een veilige omgeving leren hoe je succesvol met die ‘lastige’ anderen kunt omgaan, of hoe je je in verschillende situaties meer assertief kunt opstellen, ingeslepen en vaak niet meer effectief gedrag verandert, dan is coaching een goede optie. Yours Advies biedt persoonlijke coaching en teamcoaching.

Themaverdieping
Ook organiseert Yours Advies workshops en presentaties. De workshops en presentaties zijn afgestemd op de specifieke organisatievragen en hebben als centraal thema: het zoeken naar nieuwe en unieke antwoorden door de bril van psychologie en bedrijfskunde.

Thema’s zijn:


» Het creëren van een eigen succescultuur

» Psychologie van het overtuigen/ hoe win ik anderen voor onze missie
» Talentmanagement
» Succesvol presteren

 
   
 
 
“Klantgestuurd ondernemen invoeren”
Interviews met medewerkers en stakeholders leidden tot duidelijke kernwaarden die door allen werden gedragen...lees meer »
Woningcoorporatie in het Noorden van het land
disclaimer